تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تاریخچه فلوت ریکوردر و نحوه پیشرفته شدن این ساز

ساز فلوت ریکوردر، اصالت خود را از قرن چهاردهم در کشور ایتالیا آغاز کرده است. در دوره رنسانس فلوت ریکوردر به عنوان ساز کانسورت وجود داشته است. در آن زمان هدف از ساختن این ساز، برای کانسورت ها بوده است. در زمان رنسانس شکل ظاهری که از این ساز به جا مانده به شکلی است که؛ جای انگشت گذاری بزرگ، قسمت میانی پهن و صاف و قسمت انتهایی مخروطی شکل دارد.

در دوره باروک، استفاده از ساز فلوت ریکوردر، محبوبیت خاصی داشته است. اما فرق دوره باروک با رنسانس این است که، شکل ظاهری آن دچار تغییراتی شد. از نوک ساز تا انتهای آن باریک تر شده و سوراخ‌های انگشت گذاری کوچک‌تر شده است.

در دوره باروک نوشتن نت موسیقی برای فقط یک ساز رایج پیدا کرده بود. درنتیجه همین باعث شد که فلوت ریکوردر راهی به سمت کنسرت‌های مجلسی باز کند. کنسرت مجلسی، کنسرتی است که معمولاً دو الی سه نفر به هم‌نوازی با یکدیگر می‌پردازند.

فلوت ریکوردر چیست؟

از قرن هجدهم به بعد چه اتفاقاتی برای فلوت ریکوردر افتاد؟

بعد از دوران باروک، دوران کلاسیک پدید آمد. فلوت ترانسورس جایگزین فلوت ریکوردر شد و کلا این ساز از عرصه موسیقی حذف شد. ساز فلوت ریکوردر، تا قرن بیستم نقشی در موسیقی نداشت.
اما بعد از قرن بیستم، کشور های پیشرفته تصمیم گرفتند که این ساز را دوباره وارد موسیقی کنند. در نتیجه توانستند با گذاشتن کلاس ساز فلوت ریکوردر، افراد زیادی را جذب خود کنند. نوازنده‌های فلوت ریکوردر علاوه بر این ساز، ساز های دیگری نیز چون ابوا و فلوت می‌نوازند.

فلوت ریکوردر چیست؟

مدل های مختلف فلوت ریکوردر

فلوت ریکوردر برعکس دیگر ساز های زهی که هرچه کهنه تر شوند، صدا بهتری تولید می‌کنند، این ساز با کهنه شدن از بین می‌رود و دیگر قابل‌ استفاده شدن نیست. دلیل آن به خاطر کم بودن تعداد فلوت‌های اصل است.
فلوت های امروزی از روی فلوت های قدیمی که می‌توانید آن‌ها را در موزه ها ببینید، ساخته می‌شوند. اندازه، طرح و شکل ظاهری آن ها از روی شواهد تاریخی ساخته می‌شود.
آشنایی بیشتر با انواع فلوت ریکوردر
ریکوردرها سایز و اندازه مختلفی را دارا هستند. از کوچک به بزرگ شامل:

1- سوپرانینو
2- سوپرانو
3- آلتو
4- تنور
5- باس

سوپرانینو از دو قسمت ساخته می‌شود اما باقی ریکوردر ها، از سه قسمت تشکیل شده‌اند. به غیر از این دسته از ریکوردرها، ساز های دیگری از این خانواده وجود دارد که بسیار نادر هستند و شاید از آنها در کانسورت های بزرگ استفاده کنند. برای اینکه ریکوردر ها را راحت حمل کنند می‌توانند با بستن بند مخصوص آن به دور گردن، این کار را انجام دهند.
برای یادگیری و آموزش دیدن موسیقی، کودکان در دوره های ارف با ریکوردر دسکانت شروع می‌کنند.

آشنایی با ریکوردر تنور

گروه­‌های ریکوردر و کارگاه‌های نوازندگی نیاز همیشگی به نوازنده‌­های ریکودر تنور دارند.
قطعات ریکوردرهای تنور در مقایسه با قطعات ریکوردرهای سوپرانو، معمولا ساده ­تر هستند.

بنابراین، داشتن یک ریکوردر تنور، خالی از لطف نیست. از مشکلات رایج ریکوردهای تنور، نیاز به کشش بیش­تر انگشتان است.

این مسئله با استفاده از یک کلید برای پوشش پایین­ ترین سوراخ ساز قابل برطرف کردن است، که البته این راه حل، مانع از نواختن نت #C (یا همان نت دو دیز) پایین می­شود.

در ریکوردر یاماهای تنور پلاستیکی زیر، یک سوراخ کلید در قسمت پایین ساز می­باشد تا کشش انگشت­ها را حین نوازندگی کاهش دهد و مکانیسم “کلید دوتایی” اجازه نواختن نت #C را در صورت لزوم برای ما فراهم می­کند.

فلوت ریکوردر چیست؟

نت های موسیقی ریکوردر

نت های ریکوردر،شامل نیم گام دو اکتاوی است. این ساز جزء ساز های انتقالی نمی‌باشد اما نواختن نت های بالاتر امکان دارد. عواملی چون نحوه انگشت گذاری و مهارت نوازنده باعث می‌شود که از این ساز، صدا خوبی را به وجود بیاورد و نت های بیشتری را بنوازد.

نواخته می‌شود. البته نواختن نت های پایین بستگی به نوع فلوت دارد که آیا F وCنت های پایین ریکوردر، بر روی این باس، تنبور یا غیره است یا خیر. سرکلید های این ساز نیز با هم متفاوت است. به طور مثال، سوپرانینو و دسکنت، با کلید سل نواخته می‌شود. اما باس، با سرکلید باس نواخته می‌شود.

بهترین روش نواختن فلوت

یکی از بهترین روش های نواختن فلوت، زبان زدن است. موقع نواختن هر نت که می‌خواهید بنوازید، یک “تو” با زبانتان بسازید تا صدای نت به خوبی دربیاید. این کار را نیز می‌توانید بدون سازتان انجام دهید. با تمرین روزانه با زبانتان می‌توانید، به خوبی در به صدا در آوردن نت های ریکوردر موفق باشید.
مقدار فوتی که در فلوت می‌کنید هم تأثیرگذار است. مثلاً نباید با شدت زیادی فوت کنید که صدای فلوت جیغ مانند شود. همینطور آرام فوت نکنید که اصلاً صدا آن در نیاید. این روش هم مانند دیگر روش ها نیازمند، تجربه و تمرین زیاد حاصل می‌شود.

در سازهای بادی تنفس گیری نقش بسیار مهمی دارد. برای اینکه در نواختن فلوت و دیگر سازهای بادی موفق عمل کنید، باید بر تمرین و تجربه های خود اضافه کنید. طرز صحیح نفس گیری با شکم و توانایی کنترل کردن پرده دیافراگم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد یادگیری موسیقی در بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج در قسمت تماس با ما با کارشناسان این آموزشگاه در ارتباط باشید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 3 بهمن 1400برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com